Bun venit în locul de unde încep cele mai frumoase călătorii!

Invitație deschisă către aventură, expediție, prietenie.

Să ne bucurăm de minunile naturii împreună!

 

Drumeție Montană

Drumeție Montană

Drumeții Montane

Pentru începători dar și pentru cunoscători ai muntelui mai experimentați organizăm drumeții în Munții Piatra Craiului, Apuseni, Maramureș, Rodnei, Făgăraș, Retezat, Parâng, Bucegi, Ciucaș, Iezer, Buila, Măcin, Ceahlău etc.

Escaladă pe Stâncă,

Escaladă pe Stâncă

Escaladă pe stâncă

Pentru începători dar și pentru cei mai experimentați organizăm evenimente de escaladă pe stâncă în Cheile Rașnoavei, Pârâul Rece, Prăpăstiile Urșilor, Prăpăstiile Zărneștilor și în Munții Iezer.

Descoperă România și Europa

Descoperă România și Europa

Călătorii “Descoperă România”

Îmbinăm drumeția montană cu descoperirea unor obiective turistice unice ale României în cadrul proiectelor “Descoperă România la pas” și “Descoperă România pe bicicleta”.

Evenimente Corporate și Team Building

Evenimente Corporate și Team Building

Team building și Wellness

Organizăm drumeții montane în scopul relaxării active și pentru sănătatea angajaților. Organizăm Team building-uri în care putem îmbina jocurile outdoor și indoor cu drumeții, rafting, vizitarea unor obiective turistice sau plantare.

Evenimente pentru familii și copii

Evenimente pentru familii și copii

Provocări pentru familii

Organizăm aventuri la escaladă pe stâncă, drumeții, orientare turistică cu busola, tir cu arcul, slackline și multe alte jocuri pentru familii și copii.

 

Abonează-te la Newsletter

Sa mergi într-o drumeție cu T.E.D. Adventure e ca povestea „Alice în țara minunilor”. Pleci la drum cu oameni magici și dai peste locuri venite de pe alte tărâmuri. Povestea mea a început într-o dimineață de 15 aprilie. Mi-am dat seama că magia exista atunci când am văzut un curcubeu și alți 50 de oameni care se îndreptau spre autocar. Exact ca în legendele spiridușilor, am găsit aurul de la capătul curcubeului… 50 de bucăți de oameni minunați, care mai de care mai fermecători. Cred că povestea mea s-a încurcat și cu “Albă ca Zăpada și cei 7 pitici” pentru ca alți doi pitici minunați și putin somnoroși au trebuit culeși de pe drum. Odată format batalionul știam că aventura e pe cale să înceapă.

Expediția noastră avea ca scop găsirea unor locuri minunate, în lumi cu totul diferite. In lumea denumită „Râmnicu Vâlcea” am avut de dovedit 50 de monștri denumiți trovanți. După lupte seculare cu bitul aparatului… i-am dovedit și i-am transformat în pietre de legendă. In drumul nostru către Băile Herculane, un loc mirific și deloc înspăimântător noaptea, am putut vedea și Pesterea Muierilor, o peșteră plina de legende si de... lilieci :) . Aventura a continuat prin alte locuri magice (Cascada Bigăr), pana când galbenul ne-a luat ochii tuturor: un lan de rapiță bogat. Deși nu am spus-o cu voce tare, cu toții ne gândeam la o sesiune foto. Se spune că atunci când mai mulți se gândesc la același lucru, universul complotează și acel lucru se împlinește. Si iată cum autocarul nostru a făcut o mică pană :). Marea provocare: „Câte poze poți face într-un lan de rapiță atunci când un autocar face pană?”. Nu ne-a luat mult sa găsim răspunsul: multe :) .

In momentul în care am ajuns în Parcul National Cheile Nerei – Beusnița am fost avertizați că, pe drum, vom întâlni și ne vom lupta cu dragoni fioroși ale căror priviri pot nimici. Ei bine… dragonii noștri erau mai mult umbre... niște vipere adorabile care s-au arătat doar pentru a participa la un photo shooting cu profesioniști. In momentul în care am pornit la drum și am vizitat Cascada la Văioaga, Lacul Ochiul Beiului și Cascada Beusnița, mi s-a confirmat încă o dată faptul că avem o țară magică. Cei 16 km parcurși nu ne-au schimbat deloc dispoziția, din contră, eram foarte pregătiți pentru aventura din ultima zi. De data aceasta, Dunărea ni s-a arătat în toată splendoarea ei (Cazanele Mici, Chipul lui Decebal, Mănăstirea Mraconia și Porțile de Fier I).

Aventura a luat sfârșit: am găsit locurile minunate și am creat sute de amintiri frumoase. La fel ca în povești, am sărbătorit victoria aproximativ 3 ore, 20 de minute si 5 secunde, cu un ospăț pe cinste tocmai la restaurant Dolce Casa. Drumul spre casă a fost presărat cu acorduri de chitară și multă voie bună.

Nu știu voi cum sunteți, dar eu când trec prin astfel de momente, am impresia că visez și mi-e teamă să nu mă trezesc. Ei bine… nu m-am trezit. Sunt încă în povestea T.E.D. Adventure.

Mulțumesc, oameni frumoși!

Am fost cu T.E.D. Adventure:

 
  • 1
  • 2
  • 3
  • Testează-ți limitele în siguranță cu T.E.D. Adventure
  • Îți plac drumețiile, aventura, călătoriile? Vino cu noi!
  • Imagini cum vezi doar în documentare
  • 1
  • 2
  • 3