Despre T.E.D. Adventure

 

Să facem cunoștință mai întâi!

T.E.D. Adeventure la munte

Cine suntem

T.E.D. înseamna Ture de Escaladă și Drumeții Montane. T.E.D. Adventure înseamnă dragoste pentru natură și oameni, pasiune pentru munte și călătorii, redescoperire de sine prin experiențe inedite.

Mai multe despre noi

T.E.D. Adventure a luat naștere în toamna anului 2014 în București, mai intâi ca o gașcă de prieteni căutători de aventură și experiențe montane inedite. De atunci și până acum am cunoscut o mulțime de oameni buni și noi prieteni alături de care am creat amintiri minunate, am ajuns în locuri magice și ne-am bucurat de natură în cele mai frumoase feluri. Am organizat drumeții montane, escalade, remarcări, evenimente corporate, stagii de practică și rafting. Ne-am implicat în acțiuni de voluntariat în cadrul programuluiu „Plantăm Fapte Bune” în România și am inițiat proiectul „Donator de Zambete” în cadrul Asociației TED Donator de Zambete.

T.E.D. Adventure

Drumeții Montane și Călătorii Aventuroase

Organizăm drumeții montane, cu ghizi MONTANI autorizati de Ministerul Turismului, pentru începători dar și pentru cunoscători ai muntelui mai experimentați. Ture de o zi, două, trei, patru sau mai multe zile în Munții Piatra Craiului, Apuseni, Maramureș, Rodnei, Făgăraș, Retezat, Parâng, Bucegi, Baiului, Postăvaru, Ciucaș, Piatra Mare, Iezer, Aninei, Buila, Măcin, Ceahlau, Suhard, etc.
Organizăm călătorii „Descoperă România” în care îmbinăm drumeția montană cu descoperirea unor obiective turistice unice ale României. Desfășuram proiectele „Descoperă România la pas” și „Descoperă România pe bicicletă”.

Escalada pe Stâncă

Organizăm evenimente de escaladă pe stancă pentru începatori în Cheile Râșnoavei, Pârâul Rece, Prăpăstiile Urșilor, Prăpăstiile Zărneștilor și în Munții Iezer.
Organizăm și pentru familii și copii aventuri de escaladă pe stancă, tir cu arcul, orientare turistică, slackline și multe alte jocuri.

Evenimente Corporate și Teambuilding-uri

Organizăm Drumeții Montane în scopul relaxarii active și pentru sănătatea angajaților. Organizam Teambuilding-uri în care putem îmbina jocurile outdoor și indoor cu drumeții, vizitarea unor obiective turistice sau plantare. Află mai multe de pe pagina noastră de Facebook.

Voluntariat

Organizăm în cadrul Asociației „T.E.D. Donator de Zambete” ecologizari, acțiuni de remarcare de trasee montane, concerte caritabile și campanii umanitare de donare de sânge, ajutorarea familiilor nevoiașe și a persoanelor cu dizabilități, case de copii și azile de bătrâni. Colaborăm cu Asociații Specializate în actiuni de plantare și împădurire.

Excursii turistice

Organizăm excursii turistice cu ghizi autorizați.

Vezi Licența de Turism
Vezi Polița de Asigurare
Vezi Contract cu Turistul
Vezi Acord Prelucrare Date Personale

Rafting

Organizăm evenimente de Rafting în parteneriat cu instructori atestați la nivel internațional de catre IRF (International Rafting Federation) dar și caiaciști brevetati BCU (British Canoe Union).

Mereu încercăm să facem mai mult și mai bine!

Încercăm să fie mai bine, mai frumos, mai interesant sau măcar diferit în sensul bun al cuvântului... Uneori toate acestea devin povești.