Despre T.E.D. Adventure

 

Să facem cunoștință mai întâi!

T.E.D. Adeventure la munte

Cine suntem

T.E.D. înseamna Ture de Escaladă și Drumeții Montane. T.E.D. Adventure înseamnă dragoste pentru natură și oameni, pasiune pentru munte și călătorii, redescoperire de sine prin experiențe inedite.

Mai multe despre noi

T.E.D. Adventure a luat naștere în toamna anului 2014 în București. De atunci și până acum am cunoscut o mulțime de oameni buni și noi prieteni alături de care am creat amintiri minunate, am ajuns în locuri magice și ne-am bucurat de natură în cele mai frumoase feluri. Am organizat drumeții montane, escalade, excursii turistice, evenimente corporate, stagii de practică și rafting. Ne-am implicat în acțiuni de voluntariat în cadrul programuluiu „Plantăm Fapte Bune” în România și am inițiat proiectul „Donator de Zambete” în cadrul Asociației TED Donator de Zambete.

T.E.D. Adventure

Drumeții Montane și Călătorii Aventuroase

Organizăm drumeții montane pentru începători dar și pentru cunoscători ai muntelui mai experimentați. Ture de o zi, două, trei, patru sau mai multe zile în Munții Piatra Craiului, Apuseni, Maramureș, Rodnei, Făgăraș, Retezat, Parâng, Bucegi, Baiului, Postăvaru, Ciucaș, Piatra Mare, Iezer, Aninei, Buila, Măcin, Ceahlau, Suhard, etc.
Organizăm călătorii „Descoperă România” în care îmbinăm drumeția montană cu descoperirea unor obiective turistice unice ale României. Desfășuram proiectele „Descoperă România la pas” și „Descoperă România pe bicicletă”.

Escalada pe Stâncă

Organizăm evenimente de escaladă pe stancă pentru începatori în Cheile Râșnoavei, Pârâul Rece, Prăpăstiile Urșilor, Prăpăstiile Zărneștilor și în Munții Iezer.
Organizăm și pentru familii și copii aventuri de escaladă pe stancă, tir cu arcul, orientare turistică, slackline și multe alte jocuri.

Evenimente Corporate și Teambuilding-uri

Organizăm Drumeții Montane în scopul relaxarii active și pentru sănătatea angajaților. Organizam Teambuilding-uri în care putem îmbina jocurile outdoor și indoor cu drumeții, vizitarea unor obiective turistice sau plantare. Află mai multe de pe pagina noastră de Facebook.

Voluntariat

Organizăm în cadrul Asociației „T.E.D. Donator de Zambete” ecologizari, acțiuni de remarcare de trasee montane, concerte caritabile și campanii umanitare de donare de sânge, ajutorarea familiilor nevoiașe și a persoanelor cu dizabilități, case de copii și azile de bătrâni. Colaborăm cu Asociații Specializate în actiuni de plantare și împădurire.

Excursii turistice

Organizăm excursii turistice cu ghizi autorizați atât în țară cât și în străinătate.

Rafting

Organizăm evenimente de Rafting în parteneriat cu instructori atestați la nivel internațional de catre IRF (International Rafting Federation) dar și caiaciști brevetati BCU (British Canoe Union).

Echipa T.E.D. Adventure

Ștefan(Cizz) Ghid Montan & Național

Ștefan (Cizz)

Ghid Montan Atestat Nr. 5117 din 06.08.2015

Ghid National Atestat Nr. 5117 din 22.01.2018

Angela Ghid Montan & Național

Angela

Ghid Montan Atestat Nr. 5106 din 07.05.2018

Ghid National Atestat Nr. 5106 din 03.08.2015

Cristian Asistent Ghid

Cristian

Ghid de Turism Atestat Nr. 6524 din 21.03.2019

Catalin Fotograf

Cătălin

Fotograf

 

Dorin Ghid de Turism

Dorin

Ghid de Turism Atestat Nr. 6527 din 21.03.2019

Mirel Asistent Escalada

Mirel

Asistent Escalada

Chris Asistent Escalada

Chris

Asistent Escalada

Mereu încercăm să facem mai mult și mai bine!

Încercăm să fie mai bine, mai frumos, mai interesant sau măcar diferit în sensul bun al cuvântului... Uneori toate acestea devin povești.

Citește aici o foaie de jurnal