TestimonialeCe spun cei care au fost cu noi

 

Am fost în aventuri cu TED Adventure!

A participa alături de TED Adeventure înseamnă dragoste pentru natură și oameni, pasiune pentru munte și călătorii, redescoperire de sine prin experiențe inedite!

Testimoniale

Nicoleta Ionescu

Nicoleta Ionescu

„Profesionalism, voie bună, motivație și foarte multă atenție.
Cu TED Adventure m-am simțit bine, am făcut mișcare, m-am relaxat.
Ps: ne mai vedem la alte ture.”
Aleza Rifai

Aleza Rifai

„Oameni de nota 20! Foarte bine organizați, pun suflet în ceea ce fac și se simte acest lucru, din acest motiv este plăcut să mergi cu ei în excursii, se ocupă foarte bine de grup, sunt informați și empatici. Mă bucur că v-am descoperit! Cu siguranța vom reveni!”
Mihai Aimar

Mihai Aimar

„Cu Ted Adventure în drumeţii ai ocazia să iţi depaşeşti limitele încât să ai parte de nişte experienţe de neuitat! Mă bucur ca i-am cunoscut în traseul din Piatra Craiului, pe viitor ne vom vedea şi în alte drumeţii, dar până atunci îi recomand tuturor cu încredere!”
Delia Socaci

Delia Socaci

„O excursie organizată de TED Adventure va fi mereu deosebită, te vei simţi în siguranţă, vei afla lucruri noi despre locurile pe care le vizitezi şi atmosfera pozitivă va fi mereu în grup!”

 

Cornelia Vlădescu

Cornelia Vlădescu

„Am mers pentru prima dată cu TED Adventure în Piatra Craiului pe un traseu mediu spre uşor şi pot spune că mi-a plăcut tare mult organizarea, disciplina, timpii calculaţi, ghidajul şi atenţia acordată tuturor drumeţilor fără preferinţă. M-am simţit ca şi când îi cunoşteam de mult şi asta spune tot.
Voi urmări cu interes activităţile lor şi recomand cu drag să mergeţi şi voi cei cărora vă plac călătoriile cu ei!”
Ioniţă Daniela

Ioniţă Daniela

„După un an de ture cu voi, pot să dau 5* fără ezitare!
Responsabili, prietenoşi, vă preocupaţi de participant mai mult decât tura în sine (încurajări, sfaturi, integrare în grup), oamenii din echipă sunt extraordinari.
Preţul este mai mult decât decent din ce am văzut eu la alţi organizatori, iar eu simt mereu că ies „pe profit”.”
David Claudia

David Claudia

„Da! TED sunt cel mai tare grup cu care am mers până acum, din toate punctele de vedere! Foarte sociabili, responsabili, prietenoși și aventurosi, clar sunt cea mai bună alegere! Atât de bună, încât recomand cu căldură la cine mă întreabă cu cine merg în drumeții, atât de bună încât îmi vine să merg și în locurile în care am mai fost cu ei! De asemenea în excursiile cu ei am cunoscut doar oameni minunați și aşa mi-am făcut și prieteni! Le mulțumesc pentru că au avut răbdare cu mine și m-au încurajat! Nothing contra, they are pro!”
Bogdan Petrescu

Bogdan Petrescu

„Excursia cu TED Adventure a fost una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa mea. Organizatorii TED Adventure ne-au transmis numai energie pozitivă, a fost o atmosferă foarte prietenoasă de la început până la sfârşit.
Dacă simţiţi nevoia de o aventură şi vreţi să uitaţi de stress-ul de la serviciu vă recomand 100% TED Adventure!”

 

Gabriela Avram

Gabriela Avram

„Despre T.E.D. sunt multe de spus. Mă voi rezuma la: organizare, comunicare şi oameni frumoşi care iubesc natura. Minivacanţa de Sf.Maria petrecută alături de ei a fost o experienţă de neuitat! Mulţumesc: Angy pentru legende, Stefan pentru sfaturile utile şi Cătă pentru fotografii! Sunteţi o echipă frumoasă! Keep the good work!”
Costea Andrei

Costea Andrei

„Poate cel mai mare beneficiu al TED Adventure este acela ca te face să iţi impingi limitele şi să gaseşti soluţii în situaţii când vrei să renunţi. Oamenii sunt faini, profesionişti şi iubitori de viaţa şi voie bună. Recomand cu încredere oricarui doritor de adrenalină şi de escapadă.
Cu siguranţă voi mai merge cu voi!”
Ionela Dumitraşcu

Ionela Dumitraşcu

„Îmi plac oamenii pe care TED Adventure îi adună! Îmi place felul în care toată lumea se împrieteneşte cu toată lumea, modul relaxat şi felul în care se leagă prietenii, îmi plac locaţiile alese, îmi place modul de organizare şi îmi place că zâmbesc mult cu TED Adventure! Şi îmi şi depăsesc limitele cateodată sau fac lucruri pe care nu le-am făcut nicicând (escalada)! Îmi place de voi, mai vreau, mai vin!”
Diana Munteanu

Diana Munteanu

„Cu TED Adventure am încredere să merg oriunde, m-am convins că au în permanența grijă de noi sa fim în siguranță, dar și să ne relaxăm și să rămânem cu amintiri frumoase. Grija pentru oameni se regăsește și mai bine în ceea ce ei fac prin Asociația TED Donator de Zâmbete. Pentru o persoana ceva mai retrasă, cum sunt eu, e mare lucru să mă simt în largul meu așa cum se întâmplă de câte ori mergem împreună cu TED.”
Adrian Cazachevici

Adrian Cazachevici

„De aproape doi ani merg cu ei pe munți. Primele trei cuvinte care îmi vin în gând când e vorba de TED Adventure? Profesionalism, siguranță, prietenie.”
Alina Florea

Alina Florea

„De fiecare data când merg cu TED Adventure într-o nouă aventură trăiesc momente deosebit de frumoase, frumusețe care este greu de redat în imagini sau cuvinte. Asemenea momente merită trăite”
Mirela Caldare

Mirela Caldare

„Aprecierile, într-un trend vertiginos ascendent ! Minunat! Minunat organizat, minunați oamenii, minunate locurile! Mă bucur ca v-am întâlnit ! Sunt un om mult mai bogat!”
Vicky Andreie

Vicky Andrei

„TED înseamnă prietenie, oameni frumoși, munte și multe aventuri!”

Te invităm în aventurile noastre!